Bedrijfskleding

Alle denkbare kledingstukken voorzien van een logo.

bedrijfskledingDe mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij ons grote netwerk, kunnen wij alle soorten bedrijfskleding bieden: voor een beurs een pantalon met een overhemd? Of liever een mantelpakje? Toch gewoon een overall of een schort. Geen probleem!

Uw bedrijfsnaam of logo kan op verschillende manieren in uw kleding worden verwerkt. Wij maken gebruik van zeefdrukken, transfers en borduren.

  • Zeefdrukken kan voor zowel grote als kleine bestellingen. De bedrukking wordt speciaal voor u gemaakt. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.
  • Transfers zijn voor te stellen als stickers die op uw kleding worden geperst. Een transfer kan tot in kleine details voor u worden uitgewerkt. Een ander voordeel is mogelijkheid tot een snelle nalevering bij voorraad van de transfers.
  • Borduren is een bewerking die een luxe uitstraling geeft. Per te borduren logo of tekst wordt er een borduurkaart gemaakt. Deze bewaren wij zorgvuldig voor u, maar blijft uw bezit. Bij een volgende bestelling van uw bedrijfskleding kunnen we heel snel uw logo of tekst borduren.

Voor vragen over bedrijfskleding en het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam, neemt u contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij geven u een eerlijk advies om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.